Vit chokladmousse med mango och passion
Det här en är dessert som passar perfekt som avslut på nyårsmiddagen. Den är fin att titta på, sen är det en bra blandning av både sött och syrligt efter en trerätters middag.

Du behöver:
3 dl vispgrädde
225 gram vit choklad
1 ägg
1,5 dl kesella
100 gram färsk mango
8 passionsfrukter
1 dl passionsfruktjuice
stjärnfrukt som dekoration
Gör så här:
Börja med att vispa grädden, smält sedan chokladen över vattenbad. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under omrörning, rör ner kesellan och sist grädden. Häll upp i serveringsglas, lägg plast över och låt stå i kylen i minst två timmar. Gröp ur passionsfrukterna och mixa tillsammans med mangon och juicen. Häll såsen över moussen precis innan servering.





Kommentarer
Postat av: Hanna
Hur många räcker receptet till? =)
Svar:
ensmakavida.blogg.se
Postat av: Alexandra
Hej!
Ser väldigt gott ut! Kan man använda något annat i stället för kesella?
Svar:
ensmakavida.blogg.se
Trackback