Chokladbollar med espresso

Chokladbollar är barnsligt gott, man får aldrig nog! Ett tips är att ha i espresso i bollarna istället för vanligt kaffe, det gör så att chokladsmaken kommer fram mer. Och en annan sak, glöm inte att göra dubbel sats, det finns en stor risk att man lätt tar två :)!
 
 
Du behöver:
100 gram smör
1 dl strösocker
3 dl havregryn
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 msk espresso
kokos
 
Gör så här:
Låt smöret bli rumstempererat och blanda det sedan med strösocker så det blir poröst. Tillsätt de andra ingredienserna och blanda ordentligt så det inte finns några smörklumpar kvar. Rulla degen till små bollar som du sedan rullar i kokos. Ställ in i kylskåpet och låt de bli lite kalla.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback