Revbensspjäll

 
 
Du behöver:
1 dl olja
1/2 dl soja
1,5 krm salt
1,5 krm salvia
1,5 krm vitpeppar
1,5 krm ingefära
1,5 krm nejlika
3 msk honung
 
Gör så här: Ofta sitter Revbensspjällen ihop så dela dom i bitar. Blanda olja, salt, salvia, vitpeppar, ingefära, nejlika och hunung i en bunke, blanda allting väl och smaka av tills det blir en god smak. Lägg Revbensspjällen på en plåt och häll över kryddblandningen. Ställ in i ugnen på 175 grader i 1,5 timme. Efter varje halvtimme vänder du på Revbensspjällen och öser kryddblandningen över dom. När köttet lossnar ifrån benet är Revbensspjällen klara.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback