persikor med grädde och hackad choklad

Ibland orkar man inte ställa sig och gör en efterätt som tar halva eftermiddagen trots att det är kul att laga mat. Detta är en efterätt som är god men väldigt väldigt enkel! Frukt till efterätt är gott på sommaren eller till en tyngre måltid.
 
 
Du behöver:
1 burk konserverade persikor
Grädde
1 mörk chokladkaka
 
Gör så här:
Häll av saften ifrån persikorna och lägg upp en eller två halvor i ett högre glas eller en fin skål. Vispa grädde och lägg en klick ovanpå persikan och hacka sedan chokladen grovt och strö över.
 
Tips:
Spara gärna lite av spadet om du får persikor över, då klarar dom sig bättre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback